Hakkımızda

Tam gün eğitim veren okulumuzda amacımız ana dili Türkçe’ye hakim, sağlam bir İngilizce alt yapısı ile donatılmış, üçüncü dil olarak da Fransızca veya Almanca’da kendini geliştiren ve girdiği uluslararası sınavlarda başarılar elde eden öğrenciler yetiştirmek ve onları geleceğe emin adımlarla yürüyecek bireyler olarak hazırlamaktır.

Her türlü teknolojik donanıma ve kendi alanında deneyimli, fedakâr, öğretmen kadrosuna sahip okulumuzda öğrencilerimiz hem akademik hem sosyal hem de sportif açıdan yetiştirilmekte ve ÖSS – GCE sınıflarına da çok iyi bir alt yapı ile hazırlanmaktadır.

Birçok gezi ve okul içi etkinliklerle çocuklarımızın görerek ve yaşayarak öğrenmeleri sağlanmakta, onların hayal gücünü ve bilgilerini kullanmalarına yönelik ilgi çekici projeler yaptırılmaktadır.

Öğrencilerimiz her yıl “Ket”, “Pet”, “Flyers”, “DELF” sınavlarında büyük başarılar elde etmekte, fen laboratuvarlarında öğretmenleriyle birçok deney uygulamakta ve gerek okul içinde gerek okul dışında katıldığı birçok yarışmada mükemmel dereceler almaktadır.

Tam donanımlı bilgisayar laboratuvarlarında öğrencilerimiz teknolojiyi en üst düzeyde kullanmakta ve projeksiyon odalarında ise öğrendikleri konuları görsel olarak pekiştirmektedir.

Siz de başarıyı yakalamak, sevgi, saygı ve disipline dayalı bir eğitim almak istiyorsanız Yakın Doğu Koleji Ailesine katılın ve görerek, duyarak, yaşayarak öğrenin.

© Copyright 2017 Tüm hakları Yakın Doğu Üniversitesi'ne aittir. | NEU-Webteam / KU-Webteam