Ahmet Karayiğit

07.07.1987 yılında Güzelyurt’da doğdum. İlköğretimimi Özgürlük İlkokulunda, Ortaokul eğitimimi Şehit Turgut Ortaokulunda ve lise eğitimimi ise Kurtuluş Lisesinde tamamladım. 2004-2009 eğitim yılı döneminde de Yakın Doğu Üniversitesi Mühendislik Fakültesi – Bilgisayar Mühendisliği bölümünden mezun oldum.2009-2010 yılı içerisinde vatani görevimi yerine getirdim.Askerlik görevimden sonra alanımla ilgili bazı şirketlerde Bilgi işlem, Network sistemleri, Bilgisayar sistemleri, Kamera sistemleri ve Web/Grafik tasarım gibi alanlardaki bilgi seviyemi en üst seviyeye taşıdım. Hemen ardından Yakın Doğu Üniversitesi’nde Orta Eğitim Alan Öğretmenliği Tezsiz Yüksek Lisans programını tamamlayarak, Yakın Doğu Kolejinde Bilgisayar bölümünde Bilgisayar öğretmeni olarak görev almaya başladım.Şuan yakın doğu kolejinde verdiğim dersler ise 9. ve 10. sınıfların Cambridge IGCSE sınavlarına yönelik teori-uygulama dersleri ve 11. Sınıfların AS sınavlarına yönelik teori derslerini vermekteyim.

Katıldığım seminer ve eğitimler ise Ocak-Şubat-Mart 2014 / Corel Draw ve Photoshop Eğitimi, 16-20 Haziran 2014 TÜBİTAK Ortaöğretim Öğrencileri Araştırma Projelerine Yönelik Bilimsel Proje Danışmanlığı Kursu.

İlgi alanlarım, bilgisayar ve bilişim teknolojilerini takip ederim, internet ve internet tabanlı teknolojiler ile ilgilenirim, kişisel gelişim ile ilgili konuları severim, fırsat buldukça spor aktiviteleri yapmayı severim.

Çocukluk yıllarımdan başlayan ilginç bir merak duygusu ile  bilgisayar ve teknoloji dünyası merakım sayesinde sürekli genişleyen bilgi ağacımı her zaman genişletmeye özen gösterdim. Amacım sadece bir iş sahibi olmak değil, aynı zamanda gelecek adına Bilgi, Bilişim, Internet ve Teknoloji gibi alanlarda insanoğlu için yararlı bir şeyler yapabilmeyi hedeflemekteyim. Çünkü gelecek daima bilgi, bilişim ve teknoloji sektöründe olmaya devam edecektir. İşte bu yüzden inandığım bir gerçektir ki; “başarı ve gelecek bilgi ile değil, bilgiye sahip olan beyni yönetebilmekle edinilir. “ Ben bu başarıya, azme ve güce sahip olduğuma inanıyorum. “