Mesaj

Sevgili öğrenciler;

Bilgili , ahlaklı , erdemli  ve iyi  insan olmanın önemli olduğu şu dünyada okul hepimiz için çok önemli bir kurumdur. Evinizden sonra değerli vakitlerinizi ayırdığınız yuvanızdır okulunuz. Burada geçirdiğiniz saatler , günler , yıllar çabucak gelip geçmektedir. Önemli olan bu saatleri , günleri ve yılları lehinize işletebilmektir. Geleceğin özgür ve kalkınmış ülkesini yaratacak olan sizlerin okul öncesinden başlayarak tüm eğitim sürecinizde başarıdan başarıya koşan bireyler olarak yetişmenizi diliyorum.

Sizlere her şeyden önce bir yaşam biçimi olarak merhametli ve demokratik olmayı öğretmeli ve özümsemenizi sağlamalıyız. Üreten ve yaşama doğrudan katılan insanların mutlu olabileceği gerçeğini unutmamalı ve yaşamdan tat almanızı sağlamalıyız.

Değerli öğrencilerim; tüm yaşamınız boyunca her canlıya koşulsuz sevgi ve saygı duyunuz ki sizlerde toplumda saygın ve sevilen bireyler olabilesiniz. Şans, mutluluk, başarı hep sizinle olsun.