Erge Körükçü Zabit

30 Haziran 1983 tarihinde ailemin üçüncü çocuğu olarak dünyaya geldim. Beni dört gözle bekleyen bir abim ve ablam vardı. O yüzden her zaman şanslı bir insan oldum.

İlkokulu Gelibolu İlkokulunda okudum. Orta okulu Bayraktar Orta Okulu liseyi Lefkoşa Türk Lisesinde üniversiteyi Yakın Doğu Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu bölümünde tamamladım. Çok severek yaptığım öğretmenlik mesleğime 2006 yılında Yakın Doğu Kolejinde başladım.

2007 yılında çok değerli eşim Turgut Zabit ile evlendim.2009 yılında dünyada ondan daha değerlisi yokmuş gibi gelen oğlum Mert Turgut Zabit’I doğurdum ve Yakın Doğu ailesine bir üye daha katmış oldum.

Gelelim bu on yıl içinde yaşadıklarıma tüm güzel duyguları Yakın Doğu ailesinde yaşadım. İlk olarak mesleğime başlamanın heyecanını en iyi dost nasıl kazanıldıdığını oğlumun ilk okula başlamasını ve bir çok çocuğa anne, öğretmen, arkadaş sırasında doctor olma duygusunu bir anda yaşadım. Bir birinden farklı karakterdeki çocukları tanıyıp onları anlama duygusunun hazını yaşadım. Bu yüzden kendimi çok şanslı hissediyorum.

Öğretmenlik mesleğimin sırasında hiç unutamayacağım olaylardan biriside, ortaokul atletizm kız takımının 2011 yılında çalıştırmaya başladığımız yıl once kızlarımız üçüncü bir yıl sonra ikinci ve üçüncü yılımızda şampiyon olmuştular. Şampiyon olduğumuz yıl benim hayalim hep kızların 4*100 koşusunda hep rekor kırmalarıydı. İnanın ki o gün rekor kırdıklarını öğrendiğimizde şampiyon olduğumuzu unuttum . Rekor kırdılar diye sahanın orta yerinde takımı beraber çalıştırdığımız öğretmen arkadaşım ve öğrencilerimizle birbirimize sarılıp ağlamıştık. Daha sonra ayni takımımızla Türkiye şampiyonu olarak çok güzel duygular yaşamıştık.

Yani genç arkadaşlarım amacınızı belirledikten sonra ulaşması ne kadar zorda olsa sakın pes etmeyin amaçlarınızı başarılı bir şekilde ulaşmak için çalışın, çabalayın ve hedefinize ulaşıp onun hazzını mutluluğunu yaşayın.

Çalışan kazanır ve hedeflerimize ulaşmak için hiç kimsenin hakkını yemeden dürüst bir kişilikle kendi çabanızla yapın.