Fatma Nuri

30 Temmuz 1987 yılında  Girne’de doğdum. Babam Mehmet Akmanlar, annem ise  Sıdıka Akmanlar’dır. İlkokul öğrenimini 1993-1998 yılları arasında  Alsancak İlkokulunda, ortaokul ve lise öğrenimimi  1998-2004 yılları arasında   Lapta Yavuzlar Lisesinde tamamladıktan sonra 2004-2008 yılları arasında Yakın Doğu Üniversitesi  Atatürk Eğitim Fakültesi  Türkçe Öğretmenliği Bölümü’nde öğrenim gördüm.İş hayatıma 2008 yılında Yakın Doğu Kolejinde başladım.

fn1                                                       İlk Öğrenim yıllarımda arkadaşlarımla

2011 yılı benim için hayatımın en önemli yıllarından biriydi.  Üniversite hayatında tanıştığım eşim Kadri Nuri ile hayatımı birleştirdim.

2014 yılı eşim ve benim için hayatımızın tam anlamıyla değiştiği bir yıl oldu. Çünkü evimizin neşe kaynağı, hayatımıza yeni bir anlam  ve heyecan katan biricik oğlumuz “Mehmet Karel” dünyaya gelerek bizi dünyanın en mutlu anne ve  babası yapmıştır.

sf5

Değerli Öğrenciler:

Ailelerinizin bizlere emanet ettiği siz değerli gençler bizlerin üzerinde hassasiyetle titrediğimiz insan kaynaklarımızsınız. En büyük arzumuz mesleğinde yetkin ve dünya koşullarında rekabet kabiliyeti yüksek ve mensubu olduğu kuruma değer katan bireyler yetiştirmektir.  Sizler bilim ve bilgiye önem veren, bu bilgileri ülke kalkınmasında kullanan bireyler olacaksınız.

Ancak bir toplum yalnız okulda, sınıfta, kütüphanede ve sadece öğretmenler vasıtasıyla eğitilemez. Eğitim evde, ailede başlar, okulda gelişir, çeşitlenir ve deyim yerindeyse beşikten mezara kadar, yani hayat boyunca devam eder. Kısaca eğitim okul sıralarında başlayıp biten bir olgu değildir. İnsan, hayatının her döneminde öğrenmeye açık olmalıdır”

Unutmayın ki geleceğinizi şekillendiren kararlar, bugün yapacağınız isabetli tercihlerin bir adım ötesindedir.

Bu duygu ve düşüncelerle başarılarınızın daim olmasını dilerim.