Hasan Demir

1982 yılında kayseride doğdum.1989 yılında ilkokul birinci sınıfı tamamladıktan sonra, ailemle birlikte Kıbrısa geldik.O zamandan beri de   Kıbrısta ikamet etmekteyim.

İlkokul eğitimimi Değirmenlik köyüne bağlı Başpınar İlkokulunda , Ortaokul eğitimimi yine aynı köye ait Değirmenlik Ortaokulunda(Şimdi Değirmenlik Lisesi) tamamladıktan sonra; lise eğitimim için Lefkoşada  Lefkoşa Türk Lisesine başladım.1999 yılında lise eğitimimi tamamlayıp, üniversite sınavlarında başarılı olarak ; yine aynı yılda Ankaraya Ankara  Üniversitesi, Fen Fakültesi, Astronomi ve Uzay Bilimleri Bölümünü okumak için gittim.5 yıl sonra üniversite eğitimimi tamamladıktan sonra 2004 yılında tekrar Kıbrısa döndüm.

Adaya döndükten sonra , Ülkemde malesefki Uzay Bilimleri üzerine herhangi bir iş alanı olmadığı için Matematik öğretmenliği veya Bilgisayar Programcılığı üzerine çalışma düşüncesi içerisindeydim. Bir tanıdığın önerisiyle , Lefkoşa da Özel bir dershanede Matematik öğretmeni olarak göreve başladım.Aynı zamanda Öğretmenlik için gerekli olan Pedagojik Formasyon eğitimim için Yakın Doğu Üniversitesi , Alan Öğretmenliği Tezsiz Yüksek Lisansına kayıt yaptırdım ve tamamladım. Dershanede yaklaşık 3,5 yıl çalıştıktan sonra ; 2007 de askerlik eğitimim için ülkemizde düzenlenen asteğmenlik sınavlarına girerek 3. olduktan sonra ,3 aylık subaylık eğitimi için Tuzla Piyade Okuluna gittim.Buradaki Eğitimimi de tamamlayarak tekrar Kıbrısa  Dönüp Gülseren Askeri Kışlasında Asteğmen olarak 2008 de  askerlik görevimi tamamladım.Askerlik görevimin bitmesinin ardından Yakın Doğu Kolejine Matematik Öğretmeni olarak iş başvurusunda bulundum.İş başvurum olumlu sonuçlandı ve 2008 in güz döneminde Yakın Doğu Kolejinde Matematik öğretmeni olarak göreve başladım.Bir yıl sonra Bölüm Başkanımızında uygun görmesiyle, ÖSS Bölümünde Matematik Bölüm Sorumlusu oldum. O zamandan beri de Bölüm Sorumluluğu ve Matematik Öğretmenliğine devam ederken; bunun yanı sıra ÖSS Deneme sınavları sorumluluğunuda gerçekleştirmekteyim.

Öğretmenliğin yanısıra, TRX Suspension Traning Eğitmenliği ve köşe yazarlığı, Latin Dansları ve müzikle ilgilenmekteyim.

Öğrencilerimden doğum günü sürprizi J

Trx Seansından güzel bir kare.

Tangodan güzel bir kare J