Hüseyin Yavuz

5 Mayıs 1980 yılında lefkoşada doğdum.
Anne adı Nihal,Baba adı İbrahim iki erkek kardeşik.Çocukluğmun büyük bir kısmını Lefkoşa nın Yenişehir bölgesinde geçirdim.Çocukluğum da en çok Futbol ve pirili oynamayı severdim.Öğrencilik yıllarıma öncelikle türk marif ana okulunda başladım daha sonra ilkokul yıllarımı Şehit ertuğrul ilkokulunda devam ettim burada okulun voleyball takımında oynama şansı buldum buradan mezun olduktan sonra ortaokul yıllarıma şehit hüseyin ruso ortaokulunda devam ettim yine burada spor yaşantımı okulun futbol takımında sürdürdüm ayni süre içerisinde küçük kaymaklı türk spor kulübünün alt yapısına başlayarak yaşantımda en çok sevdiğim futbola burada uzun yıllar sürecek şekilde başladım.Ortaokul dan mezun olduktan sonra lise yıllarımı Lefkoşa Türk Lisesinde sürdürdüm buradaki yılların en güzel öğrencilik yıllarım olduğnu söyleyebilirim.Sebebi sorulacak olursa arkadaşlık ortamının en samimi ve içten olduğu yıllar olduğu için söylemekteyim.Lefkoşa Türk Lisesinden mezun olduktan sonra.Yakın Doğu Üniversitesin de Beden Eğitimi ve Spor Yüksek okulunda Eğitimime devam ettim buradan başarıyla mezun olduktan sonra vatani görevim için yedek subay celbine katıldım vatani görevimi tamamladıktan sonra yine Yakın Doğu Üniversitesinin sağlık ve kondisyon merkezinde eğitmen olarak göreve başladım.Burada bir yıla aşkın sürede görev yaptıktan sonra kutsal olan öğretmenlik yıllarıma Yakın Doğu Kolej de devam ettim.Burada görev aldığım okul takımlarında ilkleri yaşamaya şahit olmuşumdur.Bu sevinçlerin hayatımda farklı yerleri vardır şimdi ise Yakın Doğu Kolejinde Öğretmenlik yaşantıma devam etmekteyim hobilerim arasında müzik dinlemek,futbol oynamakve pul koleksiyonu bulunmaktadır . Evli ve bir kız çocuğu babasıyım.