Niyazi Cemmedo

1971 yılında Larnaka’da doğdum.Babam Mahmut Cemmedo,annem Sadıka Cemmedo,kardeşim Mehmet Cemmedo.
Ilkokulu İskele Şehit İlker Karter ilkokulu’nda,ortaokul ve liseyi Iskele Bekirpaşa’da Lisesi’nde okudum.1988 yılında babamı,1993 yılında annemi kaybettim.Kardeşimin velayetini üstlendim.Ankara Gazi Üniversitesi Tarih Bölümü’nden mezun oldum.Gazi Üniversitesi’nde Sınıf Öğretmenliği masterımı tamamladım.Demokrasi Ortaokulu’nda öğretmenlik yaptım.Ankara’da Nevzat Ayaz ve Yüzüncü yıl liseleri ve Evrensel Kolej’de öğretmenlik yaptım.ADLEV’de zümre başkanlığı,Pozitif Dersanesi’nde müdürmuavinliği ve Maksimum Dersanesi’nin kurucu müdürlüğünü yaptım.1997 yılında açılış görevinde bulunduğumdan dolayı Çankaya ilçe eğitim müdürlüğünden ve Çankaya Kaymakamlığı’ndan takdir belgesi aldım.1998-1999 yerel tarih yarışmasında Öğrencilerimle birlikte Türkiye birinciliği kazandım ve dönemin Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’den ödülümüzü aldık.
2005 yılından beridir Yakın Doğu Koleji’nde tarih öğretmenliği yapmaktayım.Evli ve iki çocuk babasıyım.Eşim Yeşim Cemmedo,oğlum Mahmut Cemmedo,kızım Sadıka Cemmedo.