Mesaj

Sevgili Öğrenciler,

Sizlere seslenirken mezun ettiğimiz birçok öğrencimiz gibi, sizleri de yarının doktorları, bilim adamları, mühendisleri, iş adamları,öğretmenleri ve bizim şimdiden öngöremediğimiz daha pekçok farklı alanda gelecegin söz sahipleri olarak görüyorum.

Eğitimle geçen zamanı yalnızca okul yıllarınızla sınırlandırmayınız.Eğitim bir ömür boyu süren gelişen, yenilenen ve bizi olgunlaştıran çok değerli bir süreçtir.Yeniliklere ve öğrenmeye her zaman açık olunuz . Sorgulayan, empati kurabilen ve yaratıcılığa önem veren bağımsız bireyler olarak, hayatta varmayı hedeflediğiniz yerlere emin adımlarla ilerleyiniz. Vatan, millet ve en önemlisi insan sevgisi ile donatılmış yetişkinler olarak yeni ufuklara yol alınız.

Bizler Yakın Doğu Koleji Yönetici ve Öğretmenleri olarak öğrencilerimizi yetiştirirken, onları çağdaş ve kaliteli bir eğitimle donattığımıza inanıyoruz . Ünlü filozof Konfiçyus’un da dediği gibi ‘Düşünmeden öğrenmek faydasız, Öğrenmeden düşünmek tehlikelidir’. İşte tam da bu sebepten , öğrencilerimizi sorgulayabilen düşünce yapısına sahip, girişimci ve özgüveni yüksek lider bireyler olarak eğitmeyi kendimize amaç edindik.

Gençlerimizin okulumuzdan aldıkları eğitimi kendi seçimleri doğrultusunda, yüksek öğrenim eğitimleri ile pekiştirerek, yetişkin profosyoneller olarak aramızdaki yerlerini alacaklarına inancım sonsuzdur. Onların bu seçimlerini yapmalarına ve geleceklerini şekillendirmelerine katkı koyabilmişsek ne mutlu bizlere.İnanıyorum ki gelecek sizlerle daha aydınlık ve güzel olacak. Herbirinize duyduğum sonsuz güveni paylaşır, başarılar dilerim.

Yakın Doğu Koleji Md.Mv.

Ömer Özkan