Özgün Özgeç

25 Haziran 1983’te Kıbrıs’ın Lefkoşa ilçesinde doğdum. Çocukluğum Güzelyurt’ta geçti. İlkokulu yine Güzelyurt’ta bulunan Kurtuluş İlkokulu’nda, lise öğrenimini Lefkoşa Türk Maarif Koleji’nde tamamladıktan sonra Trakya Üniversitesi Fizik Bölümü’nden 4 senede bölüm 2. olarak mezun oldum. Ardından Trakya Üniversitesi’nde Atom ve Molekül Fiziği üzerine yüksek lisans yaptım. Fizik Öğretmenliği üzerine tezsiz yüksek lisansımı yine Trakya Üniversitesinde tamamladım. Edirne’de 2000 -2008 yılları arasında geçirdiğim 8 yıl bana hayatı anlamak ve kendi ayaklarımın üzerinde durabilmek adına tecrübeler kazandırdığına inanıyorum. İş hayatıma 2008- 2009 yılları arasında Yenierenköy İlkokulu’nda geçici öğretmenlik yaparak başladım. 2009 yılından beri Yakın Doğu Koleji’nde Fizik öğretmenliği yapmaktayım. Evli ve bir çocuk babasıyım. Hobi olarak amatör fotografçılık yapmaktayım.

Yüksek lisans sırasında yapmış olduğum çalışmalar:

Uluslararası Hakemli Dergi Makaleleri

1-  S.S. Dalgic, H. Gurbuz, M. Calıskan, O. Ozgec “ Semi-Empirical Potentials for CuI”, J. of Optoelectronics and Advanced Materials, 7(4), 2059 (2005).

2- S.S Dalgic,O. Ozgec “Atomic Transport Properties In Barium Oxide Using a Tersoff Potential” J. of Optoelectronics and Advanced Materials, 9(6), 1715 (2007).

3- S.S Dalgic, O. Ozgec “Structural and Atomic Transport Properties of Molten Zinc Oxide”, J. of Optoelectronics and Advanced Materials, 9(10), 3278 (2007).

Uluslararası Hakemli Kongre ve Sempozyum Bildirileri

1- 2nd International Workshop on Amorphous and Nanostructured Chalcogenides,  Fundamentals and Applications (ANC-2), Sinaia,-Romanya, Haziran 2005, (Poster bildiri ile).

2- Romanian Conference on Advanced Materials 2006 (ROCAM2006),Bükreş-Romanya, Eylül 2006, (Poster bildiri ile).

3- 3rd International Workshop on Amorphous and Nanostructured Chalcogenides,Fundamentals and Applications (ANC-3), Nexus: First International Workshop on Modelling of Nanomaterials at The Atomic Scale (IWMN-1), Brasov,-Romanya, Haziran 2007, (Poster bildiri ile).

Ulusal Kongre ve Sempozyum Bildirileri

IX. Ulusal Sıvıhal Fiziği Sempozyumu,”The Transferability of Semi-Emprical Potentials for CuBr and CuCl” İstanbul Üniversitesi Baltalimanı Tesisleri, İstanbul Eylül 2005. (Sözlü Bildiri ile)

Hobi olarak yaptığım fotoğrafçılıktan bir kaç fotoğraf çalışmam.

özgün1

asd