Selin Aniz

dfdgfgg
1991 yılında Lefkoşada doğdum. İlköğretimimi Şehit Ertuğrul İlkokulunda, orta ve lise eğitimimi ise Yakın Doğu Kolejinde tamamladım. Lise yıllarında okulun voleybol kız takımında da yer almıştım. 2013-2014 eğitim yılı sonunda Yakın Doğu Üniversitesi Fen – Edebiyat Fakültesi – İngilizce Matematik bölümünden mezun oldum. Mezuniyetimin ardından bir sonraki eğitim yılında ise Yakın Doğu Üniversitesinde Orta Alan Öğretmenliği Tezsiz Yüksek Lisans programını tamamladım.  Mezuniyet sonrasında vakit kaybetmeden Yakın Doğu Kolejinde Matematik öğretmeni olarak görev almaya başladım. 2014-2015 eğitim ve öğretim yılında Matematik Kulübü Öğretmeni olarak da görev aldım. Bu süreç içerisinde 6. ve 7. sınıflar için açılan “Maths Club” da öğrencilerimizin müfredat konularıyla ilişkili matematik etkinlikleri yapılmaktaydı. Haftalık olarak öğrencilerimiz, sınıfta öğrenmiş oldukları konuları kapsayan, eğlenceli ve akılda kalabilecek projeler hazırlayarak, okulumuzun matematik panosunda sergilemiştiler.

gggggggg