Şerife Kızıler

şerife

1990 yılında Ortaköy-Lefkoşa’da doğdum. İlköğretimimi Gönyeli İlkokulu’nda, ortaokul eğitimimi Bayraktar Ortaokulu’nda ve lise eğitimimi ise Lefkoşa Türk Lisesi’nde tamamladım. 2002 yılında Yükseliş Hentbol Spor Kulübü’nde hentbol oynamaya başladım. 2007 yılında Yakın Doğu Üniversitesi Hentbol Takımı’na transfer oldum ve 2012 yılında hentbol oynamayı bıraktım. 2012-2013 eğitim-öğretim yılı döneminde Yakın Doğu Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi İngilizce Matematik Bölümü’nden mezun oldum. 2012-2013 yaz döneminde Atatürk Öğretmen Akademisi’nde   Orta Öğretim Alan Öğretmenliği Tezsiz Yüksek Lisans programını tamamladım. Hemen ardından   Atlas Dershanesi  ve daha sonra  Da Vinci Bilim Ve Sanat Merkezi’nde matematik öğretmeni olarak görev aldım. 2013-2014 Yaz Döneminde Da Vinci Bilim ve Sanat Merkezi & Artı Eğitim Merkezi işbirliği ile Robot  Tasarımı ve Programlaması ( Robotics ) eğitimi verdim. 2014-2015 akademik yılında Yakın Doğu Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü’nde matematik dersi  verdim.  2014-2015 akademik yılı güz  döneminde başladığım Yakın Doğu Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü’nde Matematik Öğretim Yöntemleri Tezli  Yüksek Lisans (master) eğitimine devam etmekteyim.2015-2016 akademik yılında Yakın Doğu Kolejinde Matematik bölümünde görev almaya başladım.