Tolga Demirsu

3 Ekim 1979 yılında Kıbrıs’ın  Gazimağusa ilçesinde doğdum. Babam Hüseyin Demirsu, annem ise  Zekiye Demirsu’dur. İlkokul öğrenimini 1985-1990 yılları arasında  Şht. Tuncer İlkokulunda, ortaokulu 1990-1993 yılları arasında  Şht. Hüseyin Ruso Ortaokulunda, lise öğrenimini 1993-1996 yılları arasında Lefkoşa Türk Lisesinde tamamladıktan sonra 1996-2000 yılları arasında Yakın Doğu Üniversitesi Fen- Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü’nde öğrenim gördüm.

td1

2002 yılında Yakın Doğu Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü’nde Eğitim Yönetimi ve Denetimi  Ana Bilim Dalı  üzerine yüksek lisans yaptım.

2001-2002 yılları arasında Gazimağusa Maraş Karargâh Destek  Bölüğü’ne  bağlı Deniz Evi’nde askerlik görevimi tamamladım.  İş hayatıma 2002 yılında Yakın Doğu Kolejinde başladım.

13 Mayıs 2004 tarihinde Sivil Savunma Teşkilat Başkanlığı  ile Millî Eğitim Bakanlığı’nın müşterek olarak düzenlediği “Kompozisyon Yarışmasına” katkılarımdan  dolayı KKTC Sivil Savunma Teşkilat Başkanlığı tarafından “Teşekkür Belgesi” verildi.

2005 yılında Yakın Doğu Üniversitesi bünyesinde gerçekleştirilen  Gönüllü Trafik Müfettişliği Eğitim Programı’na katılarak “Fahri  Trafik Müfettişliği Belgesi” aldım.

2005 yılında KKTC Turing& Otomobil Kurumu Yönetim Kurulu Üyeliği yaptım.

10 Nisan 2005 tarihinde M. Hacıali Mitsubishi  Rallisi’ne katkılarımdandan dolayı Kuzey Kıbrıs Turing & Otomobil Kurumu tarafından “Teşekkür Belgesi” ile onurlandırıldım.

2009 yılı benim için hayatımın en önemli yıllarından biriydi. İş hayatında tanıştığım ve şu an evimizin vazgeçilmez bir parçası olan biricik eşim Özcan Demirsu ile hayatımı birleştirerek sonsuza kadar birlikte olmaya ve yaşlanmaya söz verdiğim yıldı.

Gelelim 2014 yılına.  2014 yılı eşim ve benim için hayatımızın tam anlamıyla değiştiği bir yıl oldu. Çünkü evimizin neşe kaynağı, hayatımıza yeni bir anlam  ve heyecan katan biricik oğlumuz “RÜZGARIMIZ” dünyaya gelerek bizi dünyanın en mutlu anne ve  babası yapmıştır.

2001-2002 Eğitim – Öğretim yılından itibaren  Yakın Doğu Kolejinde Türkçe- Edebiyat öğretmenliği  görevimi sürdürmekle beraber 2010-2011 Öğretim  yılında Disiplin Kurulu Üyeliği ve sekizinci sınıflar sınıf sorumluluğunu yaptım.

2010-2011 yılından itibaren halen yapmakta  olduğum Disiplin Kurulu Üyeliği görevime  ek olarak 2014 yılından itibaren de  Nöbetçi Muavinlik görevini de  sürdürmekteyim. Evli ve bir çocuk babasıyım.

td2td3