2011-2012 Yılı Başarıları

Date Added: 01 Temmuz 2019, 10:14
Last Updated Date:27 Kasım 2019, 15:43

Yakın Doğu Koleji Masa Tenisinde Şampiyon - 29 Şubat 2012
24 Şubat 2012 Cuma günü Masa Tenisi Federasyonunda gerçekleştirilen Milli Eğitim Bakanlığı’nın düzenlemiş olduğu Ortaokullar arası masa tenisi müsabakalarında Yakın Doğu Koleji Erkek Takımı ikinci, Ortaokul Kız Takımı ise şampiyon oldu.

Yakın Doğu Koleji’nde gerçekleşen bir törenle de onure edilen öğrenciler, okullarının gururu oldular.

Yakın Doğu Koleji Basketbol Ortaokul Erkek Takımı Şampiyon - 29 Şubat 2012
KKTC Milli Eğitim Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından organize edilen Ortaokullar arası Baketbol turnuvası final karşılaşmaları oynandı.

Yakın Doğu koleji ve Oğuz Veli Ortaokulu arasında oynanan final maçı İlk periyottan itibaren çekişmeli geçti.

4. Periyotta takımımızın yaptığı iyi savunma sonucunda kazandığı topları hücumda sayıya çevirmesi ile maçtan 58-53 galip ayrılarak Şampiyonluğa adını yazdırdı.

Yakın Doğu Koleji Basketbol Erkekler Takımı Final’de - 27 Şubat 2012
Milli Eğitim Bakanlığı’nın Ortaokullar arası Baketbol turnuvası yarı final karşılaşması TMK ile Yakın Doğu Koleji arasında gerçekleştirildi.

Yakın Doğu Koleji ile Türk Maarif Koleji arasında gerçekleşen basketbol yarı final mücadelesinde Yakın Doğu Koleji büyük başarı gösterdi.

TMK 28 – Yakın Doğu Koleji 46 sayı ile, maçı açık ara tamamladı.

Yakın Doğu Koleji final için, bugün Şehit Hüseyin Ruso Ortaokulu ile Oğuz Veli Ortaokulu karşılaşması sonucu finale kalacak takımla oynayacak.

Karşılaşma yarın Atatürk Kapalı Spor Salonunda saat 11:00′da gerçekleşecek.

Özgün Atakan Atletizm Yarışmaları Gerçekleştirildi - 27 Şubat 2012
Yakın Doğu Koleji mezunu olup geçtiğimiz senelerde elim bir rahatsızlık sonucunda kaybettiğimiz öğrencimiz Özgün Atakan adına gerçekleştirilen “Özgün Atakan Atletizm Yarışmaları” geçtiğimiz günlerde gerçekleştrildi.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Atletizm Federasyonu tarafından gerçekleştirilen yarışlarda Ortaokul Kız ve Erkek takımlarında birinciliği Yakın Doğu Koleji alırken, Lise Erkek takımlarında Yakın Doğu Koleji 2. gelerek okullarına gurur yaşattılar.