Ortaöğretim Başkanından Mesaj

Değerli Ziyaretçiler,

Yakın Doğu Okulları Ortaöğretim Eğitim Başkanı olarak bu karşılama mesajını kaleme almaktan onur duyuyorum.

Yakın Doğu Koleji Okulları, gelecek nesilleri yetiştirmenin ve geleceğe yön vermenin sorumluluğunu 1993 yılından beri ilklere imza atarak sürdürmüştür ve sürdürmeye devam edecektir. Kar amacı düşünmeden eğitimden olan kazancını yine eğitime katarak büyüyen okulumuz, öğrencisini sadece hayatlarında karşılaşacakları sınavlara değil, hayatta kendisini bekleyen tüm sorumlulukları yerine getirmeye hazırlamaya çalışmaktadır.

Okulumuzda, öğrencilerimizi yüksek akademik standartlarla buluşturma ve bilimsel eğitimle birlikte, kültür-sanat birikimi, spor ve çevre farkındalığı yaratma, Atatürk ilke ve inkılapları yolunda ilerleyen gençler yetiştirme temel vizyonumuzu oluşturmaktadır.

Öğrencilerimizi, yerel ve uluslararası eğitim değerlerini harmanlayarak, bilgiyi modern tekniklerle aktaran deneyimli ve dinamik bir öğretmen kadromuzla yetiştirmekteyiz. Yakın Doğu Koleji, donanımlı ve teknolojik alt yapısıyla, güçlü yabancı dil eğitiminin yanı sıra, kültür, sanat faaliyetleri ve öğrencilerin sportif yeteneklerini de ortaya koyacakları bir ortamda, okul öncesi eğitimden üniversiteye kadar çok üstün başarılara imza atmaktadır.

Önceliğimiz, öğrencilerimizi yaşam boyu öğrenmekten keyif alan, hızla gelişen dünyaya uyumlu, özgüveni yüksek, sorgulayan, araştırmacı, çevre bilinci gelişmiş, sosyal yönü güçlü, farkındalığı yüksek bireyler olarak topluma kazandırmaktır.

Yakın Doğu Koleji olarak şu ana kadar elde ettiğimiz başarılarla yetinmeyeceğiz. Misyonumuz dünyanın önde gelen okullarından biri konumuna gelmektir. Hedefimize ulaşmak için yılmadan çalışmaya devam edeceğiz.

Hepiniz Yakın Doğu Koleji ailesine tekrardan hoşgeldiniz. Hakkımızda tüm güncel konularla ilgili bilgi edinmek için lütfen web sitemizi sık sık ziyaret ediniz. Okulumuzun internet sitesinde yer alan bilgileri zevkle okumanızı temenni ederim.

Saygılarımla,

Asım İdris