Yemek

Yakın Doğu Koleji, yemek hizmetleri konusunda uzman aşçılar ve ekipleri ile çalışmaktadır. Yemekler öğrencilerin günlük enerji ve besin ihtiyaçları göz önünde bulundurularak lezzetli ve doyurucu olacak şekilde okul mutfağında hazırlanmaktadır. Öğrencilerin sağlıklı ve dengeli beslenmesinin yanında hijyenik koşullarda beslenmelerinin kontrolünü de sağlamak amacıyla diyetisyen kontrolünde hazırlanan menüler okul yönetimi onayına sunulmakta ve aylık yemek menüsü okul web sayfasında veliler ve öğrencilerle paylaşılmaktadır. Ayrıca beslenmeyle ilgili özel durumu olan öğrencilerin takibi diyetisyen tarafından yapılmaktadır.

Tüm öğrencilere her gün iki çeşit ana yemek, ve salata bardan kendilerinin seçebileceği salata, soğuk garnitür ve meyve veya tatlıdan oluşan öğle yemeği sunulmaktadır.